Archieffoto ter illustratie
Foto: Unsplash

Motorrijder rijdt te snel op A12 en maakt wheelies: boete voor onverantwoord rijgedrag

Een dertiger die afgelopen weekend met zijn motorfiets te snel reed op de A12 en daarna wheelies maakte op de N16, is in Willebroek uit het verkeer gehaald. De politie gaf hem een boete voor onverantwoord rijgedrag. 

Een politiehelikopter had de motorrijder opgemerkt toen die aan hoge snelheid over de A12 raasde. Wat verderop, op de N16, begon hij aan elk kruispunt ook nog eens op één wiel te rijden. De lokale politie werd verwittigd en die kon de motorrijder in het centrum van Willebroek onderscheppen. Het gaat om een dertiger uit die gemeente. Hij kreeg alvast een proces-verbaal voor zijn overantwoord rijgedrag. Aan de hand van de gegevens van de snelheidscamera's op zijn traject, zal ook nog eens blijken hoe snel hij reed. 

Meest gelezen