Weekend met dodelijke ongevallen in Rekem en Zonhoven

Het afgelopen weekend vielen er twee verkeersdoden te betreuren in Limburg. In Rekem bij Lanaken kwam een motorrijder om het leven, en in Zonhoven werd een man dood aangetroffen onder zijn tractor.

In Rekem botsten een motorrijder en een auto tegen mekaar. De motor werd nog tientallen meters weggeslingerd en kwam in de vitrine van een tankstation terecht. De motorrijder overleefde het ongeval niet. Een vrouw die ook op de motor zat, is zwaar gewond. De Rijksweg tussen Opgrimbie en Rekem bleef gisteravond urenlang afgesloten.

Man onder tractorwiel

In Zonhoven werd op de Hazendansweg rond 14.45 uur een man dood aangetroffen bij zijn tractor. Hij lag onder het wiel. Omdat de omstandigheden van dat ongeval onduidelijk zijn, zijn onder meer een wetsdokter en het gerechtelijk lab ter plaatse gekomen.

Meest gelezen