Dodelijk arbeidsongeval in Mechelen: man valt in put tijdens rioleringswerken

In Mechelen is vanmiddag een man om het leven gekomen bij een arbeidsongeval. Het ongeval gebeurde tijdens rioleringswerken in de OIivetenvest. De collega's van de man werden opgevangen door slachtofferhulp. 

Het dodelijk ongeval gebeurde vanmiddag omstreeks half 2 in de Olivetenvest in Mechelen. Daar zijn rioleringswerken aan de gang. "Een arbeider zou bij die rioleringswerken geraakt zijn door een buis", zegt Dirk Van de Sande van de politie aan Radio 2 Antwerpen. "Ondanks de reanimatiepogingen van onze collega's en de medische hulpdiensten heeft het slachtoffer -een man van 46 - het niet gehaald."

Hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren, zal het onderzoek moeten uitwijzen. Een deskundige van het parket komt ter plaatse. De collega's van de man werden opgevangen door slachtofferhulp. 

Meest gelezen