Verdachte dodelijke steekpartij Evere aangehouden op verdenking van doodslag 

De verdachte die zondagavond een vrouw van 36 zou hebben doodgestoken in Evere, is aangehouden. Hij wordt verdacht van doodslag. Dat meldt het parket van Brussel. De vrouw wandelde met haar baby over straat toen ze werd aangevallen met een mes. Ze overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De baby is niet gewond.

De verdachte kon in de loop van zondagavond nog worden opgepakt en verhoord. Vandaag moest hij voor de onderzoeksrechter verschijnen, die hem heeft aangehouden op verdenking van doodslag. 

Het Brusselse parket geeft voorlopig geen verdere informatie omdat het onderzoek nog loopt. Het blijft dus ook onduidelijk of de verdachte en het slachtoffer elkaar kenden. Volgens de familie van het slachtoffer zou dat niet het geval zijn. De vrouw, die in de buurt woonde, zou op de terugweg zijn geweest na een bezoek aan haar broer, toen ze door een onbekende werd aangevallen.

Meest gelezen