foto: Radio 2

Wateroverlast in Riemst na hevige onweersbui

De Maastrichtersteenweg in Vroenhoven, in Riemst, is deze middag helemaal ondergelopen door hevige regenval tijdens een onweer. 

Het water kwam van de velden naast de steenweg gestroomd en zorgde voor modder en water op de weg. "Het regende, regende en de hele steenweg stond onder water", zegt een buurtbewoonster. "Het was geen zwaar onweer, het heeft misschien maar een paar keer gedonderd, maar er viel vooral heel veel regen." 

De straat stond een tijdje blank. De brandweer moest ter plaatse komen en gemeentearbeiders schepten de modder weg. De politie kwam het verkeer regelen. "Het is de tweede keer op een week tijd dat er veel water op de weg staat, maar deze keer is het erger", zegt de buurtbewoonster nog.  

Videospeler inladen...

Meest gelezen