Tuin van Myra

Woonzorgcentrum in Sint-Niklaas houdt "bevrijdingsfeest": "You'll Never Walk Alone is ons lijflied"

Het woonzorgcentrum (WZC) Tuin van Myra houdt een tuinfeest om te vieren dat het leven weer normaal wordt. Het personeel heeft de hele coronacrisis door hard gewerkt, iedereen is gevaccineerd, en de conciërge is 50 jaar getrouwd! Redenen genoeg voor een feest vond de directie. 

"We staan erom bekend dat we hier graag iets organiseren," vertelt directeur Kathleen De Clerck, "maar we hebben dat moeten missen in coronatijd. Vandaar het besluit vorige week om een tuinfeest te houden en erin te vliegen. Iedereen kijkt ernaar uit."

Het WZC heeft redenen genoeg om te feesten. Iedereen heeft nood aan meer sociaal contact merkt de directeur. Iedereen is gevaccineerd en "we willen met ons feest de bewoners bedanken om onze tuin covidvrij te houden. Ook ons personeel bedanken we voor de onvoorwaardelijke inzet en vooral de senior living group voor de steun." 

Muziek en dans

Erin vliegen doet het WZC centrum vanaf 14 uur in de namiddag. Er komt een bandje zingen en het personeel zal in uniform een dansje doen. Iedereen kan uit volle borst meezingen met You'll Never Walk Alone, het lijflied van het centrum. 

De conciërge wordt ook niet vergeten, die wordt in de bloemetjes gezet voor een gouden huwelijksjubileum. Het wordt nog vrolijker met ijs en sangria voor iedereen! 

Meest gelezen