Antwerp tovert grasmat om tot restaurant: "Etentje langs de lijn met drie gangen voor 100 euro"

Voetbalclub Antwerp pakt uit met pop-uprestaurant "De Heilige Grond" langs de grasmat van de Bosuil. "Zo kunnen onze fans dit seizoen toch nog in hun geliefde stadion", zegt woordvoerder Joost Houtman op Radio 2 Antwerpen. Een driegangenmenu inclusief drank kost 100 euro.

Fans van voetbalclub Antwerp kunnen dit seizoen toch nog hun geliefde Bosuilstadion langs de binnenkant zien. "We hebben onze supporters gemist. Daarom openen we eind juni een pop-uprestaurant zodat ze opnieuw kunnen langskomen", vertelt Joost Houtman van Antwerp in "Start Je Dag". Het tijdelijke restaurant heet "De Heilige Grond", al zal je die niet letterlijk mogen betreden. "Er staan 100 tafels langs de zijlijn dus niet op het speelveld zelf. Alles gebeurt coronaproof volgens de protocollen van de horeca."

Drie kwart verkocht

Voor een driegangenmenu inclusief drank betaalt de Antwerpfan een stevige 100 euro per persoon. "Het wordt een diner op niveau. Bereid door dezelfde cateraar die in ons clubrestaurant het eten serveert tijdens de wedstrijd." De prijs schrikt de fans van rood-wit alvast niet af. Van de 1.000 beschikbare plaatsen is al drie kwart gereserveerd.

Meest gelezen