Brand met ontploffingen in Strombeek-Bever

Even over vier is brand uitgebroken in een industriële loods in Strombeek-Bever. De brandweer is ter plaatse en vraagt meer middelen en bijstand. Er is sprake van ontploffingen en er hangt een grote zwarte rookpluim boven de loods. De straten rond het gebouw zijn ook afgesloten voor het verkeer.

"Rond vier uur liep er bij ons een melding binnen van een uitslaande brand in Strombeek", vertelt Alain Habils van de brandweer. "Toen we met onze brandweerwagens kwamen aanrijden, zagen we al van ver een grote zwarte rookpluim en wisten we dat het ernstig was. Toen wij aankwamen, zagen we dat er een loods in brand stond. We hebben vooral geprobeerd om de omliggende gebouwen te vrijwaren. Het zou gaan om een bedrijf dat kippenvlees verwerkt."

Meest gelezen