radio 2

Strandbar van Terhills Resort in Dilsen-Stokkem ontruimd omdat bezoekers coronamaatregelen niet naleefden

De politie heeft woensdagavond de beachbar van het nieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem ontruimd. Er was te veel volk, in te grote groepen. De klanten bedreigden ook het personeel. 

Het was mooi weer woensdagavond en dat lokte veel bezoekers naar de beachbar van het nieuwe Terhills Resort in Lanklaar. Te veel volk. Mensen zaten er met meer dan 4 samen, er waren zelfs groepen tot 20 mensen,  de meerderheid droeg geen mondmasker. 

De klanten bedreigden ook het personeel  en de security die hen wezen op de coronamaatregelen. Daarop heeft de uitbater de politie gecontacteerd en die heeft dan de strandbar ontruimd. Daarna was er op de parking nog een vechtpartij, waarbij iemand een slag in het gezicht kreeg en naar het ziekenhuis moest.  

De uitbater van Terhills Resort,  Center Parcs,  neemt maatregelen:  de strandbar is voortaan alleen nog open voor mensen die gereserveerd hebben en aan de toegangspoort zal ook gecontroleerd worden. 

Meest gelezen