Luchtbeeld van Evere met de plaats van het misdrijf in rood aangeduid.

Politie en gerecht zoeken getuigen van dodelijke steekpartij in Evere waarbij vrouw om het leven kwam

Het Brusselse gerecht heeft een opsporingsbericht verspreid over de dodelijke steekpartij die afgelopen zondag plaatsvond in Evere. Bij die steekpartij kwam een 36-jarige vrouw om het leven. Nog dezelfde avond kon een verdachte opgepakt worden. Die zag zijn voorlopige hechtenis gisteren verlengd worden met een maand maar ontkent elke betrokkenheid bij de feiten. Politie en parket zijn nu op zoek naar getuigen van de feiten.

De steekpartij vond zondagavond omstreeks 19.40 uur plaats, toen het 36-jarige slachtoffer op straat aan het wandelen was met haar baby. Ter hoogte van de splitsing van de Twee Huizenstraat en de Kerkhof van Brussellaan werd ze plots aangevallen en met een snijdend voorwerp in de nek gestoken. De vrouw werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed aan haar verwondingen. De baby bleef ongedeerd

Volgens het Brusselse gerecht is de verdachte mogelijk gevlucht via de Twee Huizenstraat, in de richting van de Willy Van Der Meerenstraat. Getuigen of personen die meer informatie hebben over deze feiten, maar ook mensen die beeldmateriaal hebben van de feiten of de vluchtende verdachte wordt gevraagd contact op te nemen met de onderzoekers. Dat kan op het gratis nummer 0800 30300 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Meest gelezen