Antwerpse politie controleert op drugsoverlast, 4 vermoedelijke dealers gearresteerd

Verschillende wijkteams en het drugsondersteuningsteam van de lokale politie van Antwerpen hebben dit weekend vier vermoedelijke drugsdealers gearresteerd. Ze zullen voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter. De politie zette extra in op overlast door drugs. 

In de buurt van het Ringfietspad in Deurne-Noord merkte de politie dat twee jonge mannen een rugzak namen die verstopt zat in het hoge gras. De twee gingen naar een container in de buurt en verstopten de rugzak opnieuw. In de rugzak zaten 17 verkoopsdosissen cannabis. Tijdens een huizoeking werd nog meer cannabis gevonden en ook verpakkingsmateriaal. De twee 18-jarigen zijn gearresteerd en zullen voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen. 

Drugs in de struiken

Ook in Borgerhout had iemand een zak met drugs verstopt in de struiken. Het drugsondersteuningsteam kon even later een man van 46 betrappen, die net marihuana had verkocht. Hij verblijft illegaal in ons land en werd gearresteerd. 

De politie kreeg ook verschillende meldingen binnen van overlast door drugs in Deurne-Zuid. In de buurt van een speelpleintje zagen ze hoe twee mannen stiekem iets uitwisselden. De vermoedelijke verkoper had cannabis en geld op zak. Later vond de politie op zijn verblijfplaats ook drugs. De man van 25 werd gearresteerd, zijn klant kreeg een boete. 

Meest gelezen