EK verhit gemoederen: Riemstenaar steelt muziekbox van arbeider die tent plaatst voor café in Kanne

In Riemst heeft een werknemer van een evenementenbedrijf zondagvoormiddag de politie gebeld omdat zijn muziekbox gestolen was. De man was een tent aan het zetten voor café Equador in Kanne, in Riemst. Terwijl hij daarmee bezig was, had hij muziek opstaan. Een buurman was daar niet mee opgezet. Hij nam de muziekbox mee naar huis en weigerde die nog terug te geven.

In Kanne, in Riemst, was een werknemer van een evenementenbedrijf zondagvoormiddag een tent aan het plaatsen voor het EK. Maar een buurman was niet opgezet met de muziek die luid te horen was terwijl de arbeider aan het werk was. Hij stal de muziekbox, nam die mee naar huis en weigerde ze terug te geven. De arbeider zag geen andere oplossing dan de politie te bellen. Die kon de onenigheid op een vreedzame manier afhandelen. 

  

Meest gelezen