Steekpartij aan Café Anoniem in Hasselt: man zwaargewond naar ziekenhuis

In de vooravond is een man zwaargewond geraakt tijdens een ruzie in Café Anoniem. Een man haalde een mes boven en stak het slachtoffer neer. Die werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

In de vooravond escaleerde een ruzie tussen twee bezoekers in Café Anoniem in de Mouterijstraat in Hasselt. "Het slachtoffer maakte een man wakker die binnen lag te slapen in een zetel. Die werd erg boos en begon te slaan", vertelt een omstaander die het zag gebeuren.  "De man werd naar buiten gebracht. Toen haalde hij een mes boven en stak hij het slachtoffer neer."

Verdachte opgepakt

De man is in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert intussen niet meer in levensgevaar. De vermoedelijke dader is opgepakt door de politie.

Meest gelezen