LAGO

LAGO-zwembad in Brugge woensdag weer volledig open: "Nu nog alle glijbanen testen"

Vanaf woensdag mogen binnenzwembaden weer volledig heropenen. Baantjes zwemmen mocht wel, maar het subtropische bad en de glijbanen bleven gesloten. Het LAGO-zwembad in Brugge is vandaag en morgen dicht om alles klaar te maken voor de grote heropening. Een plaatsje reserveren blijft de komende weken wel nog verplicht. 

Op woensdag 9 juni om 13.30 uur opent het LAGO-zwembad in Brugge weer de deuren. Dat vertelt de centrummanager van het LAGO-zwembad in Brugge, Bart Dupon: "Alle glijbanen, de wildwaterbaan en het peuterbad voor de kleine kindjes kunnen weer open. Daarnaast hebben we een mooi buitenbad en een ligweide, ideaal voor tijdens het mooie weer. Uiteraard zijn we ook blij dat we het restocafé terug kunnen opendoen." 

Omdat er maar een beperkt aantal mensen in het zwembad mogen op hetzelfde moment, moet je nog altijd een plaatsje reserveren. "Wij mogen 1 persoon per 10 m² toelaten.  Zo kan iedereen zich op een veilige afstand van elkaar amuseren in ons subtropisch zwemparadijs. Ondertussen gaat het vlotjes met de reservaties. De plaatsjes voor woensdag en het komende weekend beginnen goed vol te geraken", vertelt centrummanager Dupon. 

Glijbanen testen

Vandaag en morgen is het zwembad in Brugge gesloten om alles voor te bereiden voor de grote heropening. "We gaan alles nog eens grondig poetsen en de extra noodprocedures met de redders doornemen om 100 procent coronaveilig te kunnen starten. Vorige woensdag was er een eerste testmoment. Toen hebben we met het personeel alles getest, van de glijbanen tot de wildwaterbanen. Maar we hebben er ook voor gezorgd dat er een goede ventilatie van de buitenlucht is", besluit de centrummanager.

Meest gelezen