Bejaarde vrouw kritiek na aanrijding door vuilniswagen in Antwerpen

In de Antwerpse wijk Luchtbal is vanmorgen een bejaarde vrouw zwaargewond geraakt na een aanrijding door een vuilniswagen. De vrouw was aan het wandelen in de Santiagostraat, toen ze werd aangereden door een vuilniswagen die achteruit reed en haar niet had opgemerkt. 

 

Het ongeval gebeurde iets voor negen in de Santiagostraat in de wijk Luchtbal. Langs een groot grasveld in die straat loopt een betonweg. De vuilniswagen reed achteruit op de betonweg om vuilnisbakken te ledigen. De bestuurder van de vuilniswagen merkte een wandelaarster niet op. Ze kwam onder de vuilniswagen terecht

De vrouw van 75 werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De vuilnisophalers waren erg onder de indruk van het ongeluk, ze werden bijgestaan door slachtofferhulp.

Meest gelezen