Radio 2

Bestuurster gewond na aanrijding met kusttram in Bredene

Rond 13 uur vanmiddag is er in Bredene een ongeval gebeurd met een personenwagen en de kusttram. Een vrouw van 62 jaar reed met haar auto over het kruispunt van de Koninklijke Baan met de Zeelaan en net op dat moment passeerde de kusttram.

De vrouw uit Brugge had de kusttram, die altijd voorrang heeft, wellicht niet zien aankomen. De auto werd weggeslingerd en kwam tot stilstand tegen de paaltjes en de wegafsluiting op de verhoogde berm van de tramhalte. De bestuurster raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ze zou er gelukkig niet erg aan toe zijn. De passagiers die op de kusttram zaten, moesten uitstappen en de volgende tram nemen. 

Het tramverkeer liep door het ongeval wat vertraging op. De politie liet uiteindelijk het voortuig wegtakelen. 

Radio 2

Meest gelezen