Ook horeca Wijnegem Shopping Center mag weer open: "Meteen veel volk, ondanks het mooie weer"

De horeca in Wijnegem Shopping Center, nu Wijnegem - Shop Eat Enjoy, mag na bijna 8 maanden sluiting weer open. "Ik ben heel blij, want het is toch maar eenzaam als je alleen thuiszit", zegt Nancy, de verantwoordelijke van restaurant Caroussel d'Anvers.

De horecazaken in het Shopping Center moesten wat meer geduld oefenen omdat ze onmogelijk een terras in openlucht konden zetten. Vandaag gaan ze na 8 maanden sluiting weer open, en dat doet duidelijk deugd. "Eindelijk weer klanten ontvangen", zegt Eddy van Café Central. "Het is al goed druk, ondanks het mooie weer. De vaste klanten zijn meteen tot bij ons gekomen."

Ook Nancy van restaurant Caroussel d'Anvers is opgelucht. "Ik heb het heel erg gemist. Het is toch maar eenzaam als je alleen thuiszit, en financieel was het ook niet evident." Dat beaamt ook Lieven Cuyckens van Frajo's. "Ik heb mijn spaarboekje moeten aanspreken. Het zwaarste vond ik dat er geen perspectief was, maar nu start ik weer met goeie moed."

Eindelijk! Nu moeten we niet meer met een beker koffie buiten op een bankje gaan zitten

klanten Wijnegem Shopping Center

Ook de klanten zijn tevreden met de versoepeling. "Nu kunnen we eindelijk weer aan een tafeltje zitten", zegt een groepje vriendinnen. "Wij komen hier elke dag samen iets drinken en we moesten de hele winter lang met ons bekertje koffie buiten op een bank gaan zitten. We vinden het dus geweldig dat we weer binnen kunnen zitten!" 

Meest gelezen