Lucie Mertens neemt voor de 2.555e keer een taxi in Leuven: "Ik heb nooit geleerd met de auto te rijden"

Lucie Mertens moet wel de beste klant van de Leuvense taxichauffeurs zijn. Want al meer dan 2.550 keer deed ze een beroep op hun diensten. En voor deze opmerkelijke prestatie wordt Lucie, samen met de Leuvense taximaatschappij,  in de bloemetjes gezet. 

De Leuvense Lucie Mertens is geen familie van Dries Mertens, maar net zoals de voetballer bij Napoli, heeft ze een record op haar naam staan. Lucie heeft er in en rond Leuven al 2.555 taxiritjes opzitten. "Ik kan niet rijden met de auto, ik heb het nooit geleerd, dus neem ik de taxi om ergens naartoe te gaan", vertelt Lucie Mertens in "Start je Dag" op Radio 2 Vlaams-Brabant en Brussel. 

Waarvoor Lucie precies de taxi neemt en wie haar favoriete taxichauffeur is, hoor jij in onderstaand interview. 

Meest gelezen