MEDIALIFE.BE

VOKA Limburg viert 2316 bedrijfsjaren

De medewerkers van Voka - Kamer van Koophandel Limburg doorkruisen vandaag de hele provincie om cadeauboxen uit te delen aan Limburgse bedrijven die een jubileum vieren. Voorzitter Karin Van De Velde en gedeputeerde van Economie en POM-voorzitter Tom Vandeput bijten de spits af bij de oudste jubilarissen: Bank Degroof Petercam die al 150 jaar in Limburg aanwezig is en Nelissen Steenfabrieken dat zijn 100ste verjaardag viert.

VOKA viert ieder jaar de jarige bedrijven, maar door de coronamaatregelen kan dat niet met een feest gebeuren, maar wel met een bezoek in het bedrijf. “Na het succes van vorig jaar, ontwierpen we opnieuw bijzondere Voka-cadeauboxen die onze medewerkers persoonlijk afleveren bij de bedrijven. We vinden het belangrijk om dicht bij onze leden te staan en dat willen we via deze weg nog eens benadrukken”, zegt Karin Van De Velde, voorzitter van Voka – KvK Limburg.

Samen goed voor 2.316 jaren

Karin Van De Velde en Tom Vandeput, gedeputeerde van economie, gaven het startschot van het initiatief en brachten een bezoek aan de oudste jubilarissen: de Bank Degroof Petercam die anderhalve eeuw oud is en Nelissen Steenfabrieken dat zijn eeuwfeest viert. Alles samen viert de ondernemersorganisatie 2.316 jubileumjaren.

(Lees verder onder de foto)

MEDIALIFE.BE

Karin Van De Velde: “Veel ondernemers hadden zich hun jubileumjaar ongetwijfeld anders voorgesteld. De coronacrisis was een extra moeilijke periode, bovenop de normale uitdagingen. Maar alle bedrijven vertonen veerkracht en engagement. Uit recente cijfers blijkt dat Limburgse ondernemers 7 % meer investeerden in coronajaar 2020 dan in 2019, terwijl het investeringsbedrag in de andere Vlaamse provincies daalt met gemiddeld 8,9%."

Meest gelezen