Twee jongeren aangehouden voor aanval op jogger in Brakel

Er zijn 2 jongeren aangehouden die vermoedelijk betrokken waren bij de aanval op een jogger woensdagavond in de Rijdtmeersen in Brakel. Een man is toen geschopt en geslagen, hij moest naar het ziekenhuis. Het parket onderzocht wat er gebeurd is. De burgemeester van Brakel beloofde meer politietoezicht in het gebied. 

Enkele joggers werden woensdag aangesproken door een groep van 5 tot 6 jongeren. Toen 1 van de joggers ermee dreigde de politie te bellen, werd hij door 2 jongeren aangevallen. Ze sloegen hem het ziekenhuis in. De twee waren duidelijk onder invloed en strubbelden tegen toen de politie hen in de boeien sloeg. 

Aangehouden

De jongemannen van 18 en 19 jaar zijn nu aangehouden, en dinsdag moeten ze voor de raadkamer komen. Dan horen ze of ze nog langer in de cel moeten blijven. 

kasto80

Meest gelezen