Gemeente Rotselaar

Opnieuw zwemmers welkom in "de Plas" van Rotselaar, ook voor niet-inwoners

Vanaf woensdag 16 juni mag je weer zwemmen in de zwemvijver van domein Ter Heide in Rotselaar. Vorig jaar was "de Plas" enkel toegankelijk voor inwoners van de gemeente zelf. Zo kon iedereen zich aan de anti-coronamaatregelen houden. Nu is iedereen welkom, maar er gelden nog steeds coronamaatregelen.

Zo is het aantal toegelaten bezoekers in de zwemzone beperkt. Bezoekers moeten vooraf de druktebarometer op de gemeentelijke website nakijken om na te gaan of er nog voldoende plaats is. Ook moet je anderhalve meter afstand houden tussen de verschillende bubbels.

Plan je bezoek

In de maand juni is "de Plas" bij goed weer geopend in de namiddag op woensdag, zaterdag en zondag. In juli en augustus is de zwemzone dagelijks geopend. Het aantal personen dat tegelijk wordt toegelaten tot de zwemzone is beperkt tot 700 om de coronaregels op het domein te kunnen garanderen. Het aantal aanwezige bezoekers wordt geregistreerd via een publiek raadpleegbare druktebarometer. Je kan dus best vooraf de druktebarometer nakijken via de gemeentelijke website

Meest gelezen