Weight Watchers komen opnieuw samen : "Zeker niet bij iedereen coronakilo's"

Na zeven maanden online, ging gisterenavond de eerste fysieke bijeenkomst van de Weight Watchers in Zaventem door. En zo'n bijeenkomst is niet onbelangrijk voor zij die enkele kilo's willen verliezen. "We praten over valkuilen en succesen met elkaar, waardoor onze leden gemotiveerd blijven", zegt Sabrina Dumortier, verantwoordelijke van de WW in Zaventem. 

"Super dat we opnieuw samen kunnen werken aan ons figuur en gezondere levensstijl", zegt Sabrina Dumortier, verantwoordelijke van de Zaventemse Weight Watchers. "Onze leden waren heel gelukkig. Iedereen was blij dat we opnieuw konden starten. Want zo'n fysieke bijeenkomst is toch heel anders dan online. Mensen zijn gemotiveerder wanneer ze een afspraak hebben, ze worden er ook gewogen en het is ook fijn om met anderen te kunnen praten over bijvoorbeeld de valkuilen die er zijn of de successen." 

Coronakilo's

Op fysieke bijeenkomsten wordt ook atlijd de weegschaal bovengehaald. "En dan merk je natuurlijk dat er bij sommigen enkele coronakilo's zijn bijgekomen", zegt Sabrina. "Als zien we dat die kilo's bij de tweede lockdown toch iets minder zijn dan bij de eerste. Maar veel mensen zijn wel nog altijd bezig met de kilo's van de eerste lockdown er af te krijgen, anderen beginnen nu."

Niet iedereen is aangekomen, door sluiting van restaurant zijn enkele leden ook afgevallen

Sabrina Dumortier WW coach

Al hielp corona bij sommigen wel een handje en gingen de kilo's er iets gemakkelijker af. "Er zijn inderdaad leden die tijdens corona een heel mooi resultaat hebben behaald", zegt Sabrina. "Restaurants waren dicht en dus ging het voor sommige mensen iets vlotter."

Meest gelezen