Man dreigde woning in brand te steken tijdens bezoek van deurwaarder

In Poppel (Ravels) heeft een man gedreigd zijn woning in brand te steken, toen er een deurwaarder langs kwam. De brandweer kwam ter plaatse en er werd een veiligheidszone afgebakend. Uiteindelijk kwam het niet tot een brand. De man is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

Aan de Tilburgseweg in Poppel heeft een man vanmorgen opschudding veroorzaakt. "De politie van de zone Kempen Noord-Oost heeft vanmorgen bijstand verleend aan een deurwaarder die beslag moest gaan leggen in de woning", zegt Kristof Aerts van het parket. "Maar de bewoner was daar niet mee opgezet en heeft zich dan in zijn woning verschanst. Op een bepaald moment dreigde hij ook om brand te stichten."

Overmeesterd

Er werd een veiligheidszone afgebakend en de brandweer werd opgeroepen, maar het is niet tot een brand gekomen. "De politie heeft kunnen bemiddelen, heeft met de man onderhandeld en kon hem uiteindelijk ook overmeesteren. Hij is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. Daarna zullen we nog zien hoe het verder met hem moet."

Meest gelezen