Frank Meurisse

Massale steun voor thuisrenner Yves Lampaert in Ingelmunster

Het zal Yves Lampaert niet aan steun ontbreken vandaag in het Belgisch kampioenschap tijdrijden in zijn thuisstad Ingelmunster. Door de coronamaatregelen zal er maar een beperkt aantal supporters langs het parcours staan. Maar supportersclub Forza Lampaert heeft heel wat vlaggen en posters van Yves verspreid.

Yves Lampaert is één van de beste tijdrijders van België. En als het BK dan nog in zijn thuisstad Ingelmunster wordt gereden, dan staan alle ogen op hem gericht. Zijn supportersclub Forza Lampaert heeft heel wat moeite gedaan om Yves te steunen.

Andy Vroman: "We hebben posters van Yves gebust in elk huis langs het parcours. Er zijn ook heel wat Belgische vlaggen met een foto van onze favoriet gemaakt. We hopen dat hij het haalt maar hij zit natuurlijk met een sterke concurrent in zijn eigen ploeg: Remco Evenepoel."

Meest gelezen