Belga

Tickets Pukkelpop vliegen de deur uit ondanks technische problemen

Om 1 uur vanmiddag ging de ticketverkoop van Pukkelpop van start. Een paar uur later was al 70 procent van de combitickets uitverkocht. Veel mensen hadden nochtans problemen bij hun betaling. "Zo'n belangstelling is ongezien", klinkt het. 

"De belangstelling is gigantisch. In drie uur tijd is 70 procent van de combitickets de deur uitgevlogen en Camping Chill zelfs bijna uitverkocht", zegt woordvoerder van Pukkelpop Frederik Luyten. "Dit hebben we nog nooit meegemaakt."

Betaalproblemen

Maar er doken ook problemen op. Veel mensen lieten via social media weten dat ze hun betaling niet konden uitvoeren en zagen het bedrag plots twee keer van rekening verdwijnen. "De techniek kon even niet volgen bij een betaalprovider door de ongeziene drukte binnen onze systemen, maar het was snel weer in orde", klinkt het bij Pukkelpop. Tot en met 30 juni kunnen er enkel vanuit België tickets besteld worden. 

Pukkelpop vindt van 19 tot 22 augustus plaats in Kiewit; zonder mondmaskers of social distancing, maar wel met vaccinatiepaspoort of negatieve test. De artiesten zullen later bekendgemaakt worden.

Meest gelezen