Archieffoto Halve Maan in Diest
Radio 2

Vrouwen raken slaags in provinciedomein Halve Maan "omdat kindje te lang op de schommel zit"

In provinciedomein Halve Maan in Diest is de politie opgeroepen voor een vechtpartij tussen twee vrouwen. De twee raakten met elkaar slaags door een discussie over het gebruik van de schommel in de speeltuin.

Volgens de politie mondde de ruzie uit in een vechtpartij omdat één van de kinderen te lang op de schommel zou gespeeld hebben. Dat zinde één van de vrouwen niet. "Eén van de vrouwen heeft klappen gekregen van de andere vrouw", bevestigt korpschef Jan Konings van de politiezone Demerdal. "Ze raakte lichtgewond en ging naar het ziekenhuis om haar verwondingen te laten verzorgen en vaststellen." Volgens de politie ontstaan er bij dit warme weer sneller discussies, al zijn er relatief weinig problemen in het provinciedomein. "Wij worden enkel opgeroepen als de gemoederen echt te hoog oplopen, maar tot nu toe valt dat echt goed mee."

Meest gelezen