Dodelijk ongeval op E19 in Edegem: auto botst volgens getuigen met hoge snelheid achteraan tegen vrachtwagen

Op de E19 ter hoogte van Edegem, richting van Antwerpen, is een dodelijk ongeval gebeurd. Een auto botste er achteraan op een vrachtwagen. In de auto kwam één passagier om het leven. De bestuurder en twee andere passagiers raakten gewond. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd. 

Rond 15.20 uur gebeurde er een dodelijk verkeersongeval op de E19 in Edegem in de richting van Antwerpen. Ter hoogte van het UZA botste een auto op de achterkant van een rijdende vrachtwagen. Volgens getuigen reed de auto met zeer hoge snelheid. Door de klap brak de laadklep van de vrachtwagen af en viel die op de tweede en derde rijstrook.

De passagier die vooraan in de auto zat, een man, overleed ter plaatse. De bestuurder van de auto en twee passagiers op de achterbank raakten lichtgewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Meest gelezen