Dodelijk ongeval in Pelt: 2 doden en 1 zwaargewonde op Noord-zuidverbinding

In Overpelt is er vanochtend rond 5.30 uur een dodelijk ongeval gebeurd. Op de N74, dat is de Noord-zuidverbinding, raakten vier auto's betrokken bij het ongeval, aan de kruising met de Fabriekstraat richting Eindhoven. Daarbij vielen twee doden en één zwaargewonde.  

"Er waren vier voertuigen betrokken bij het ongeval", zegt Kris Van Veghel van de politie. "Daar zijn helaas twee dodelijke slachtoffers bij gevallen. Er is ook een zwaargewonde, die is naar het ziekenhuis overgebracht." De omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk. "Op het moment van het ongeval regende het hard, maar het parket stuurt een verkeers­deskundige ter plaatse om de omstandigheden verder te onderzoeken."

Er is veel verkeershinder. De N74 is in beide richtingen versperd en dat kan nog even duren. Het is dus best om de omgeving te vermijden.

Meest gelezen