Foto: Radio 2

Lange file op E19 na ongeval met botsabsorbeerders, geen gewonden

Op de E19 staat vrijdagochtend vroeg al anderhalf uur file in de richting van Antwerpen na een ongeval ter hoogte van Antwerpen-Noord. Een vrachtwagen botste er tegen een botsabsorbeerder aan wegwerkzaamheden. Niemand raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 4.15 uur ter hoogte van de splitsing van de E19 met de A12 in Antwerpen-Noord. Tijdens een hevige regenbui botste een vrachtwagen op een botsabsorbeerder. Da's een soort van kussen dat aan wegwerkzaamheden wordt gezet om de arbeiders te beschermen. Die botsabsorbeerder werd vooruit geduwd en botste op een tweede botsabsorbeerder. 

De bestuurders van de botsabsorbeerders en de chauffeur van de vrachtwagen bleven ongedeerd. Drie van de vier rijstroken zijn rond 6 uur versperd en de file groeit aan. De vrachtwagen en 1 botsabsorbeerder worden nu getakeld.

Meest gelezen