Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne dringend op zoek naar meer dan 500 medewerkers: "Bonussen tot 10.000 euro"

Het pretpark Plopsaland in De Panne is dringend op zoek naar meer dan 500 zomermedewerkers. "Anders komt onze werking in het gedrang", klinkt het. "We zoeken allerlei profielen: van mensen die de attracties bedienen tot poetspersoneel en onthaalmedewerkers."

Met de zomervakantie in aantocht en de mogelijke versoepelingen van de capaciteiten, kampt Plopsaland De Panne momenteel met een groot personeelstekort. Het park is daarom dringend op zoek naar meer dan 500 medewerkers in de verschillende afdelingen.

"De zomervakantie is altijd een drukke periode voor Plopsaland De Panne. Momenteel laten we 25 tot 35 procent van onze normale capaciteit binnen het park. Maar als we vanaf augustus het signaal krijgen dat we opnieuw op volle toeren kunnen draaien, dan moeten we daar uiteraard klaar voor zijn. Daarvoor hebben we voldoende werkkrachten nodig, maar momenteel kampen we met grote tekorten", zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne.

(Lees voort onder de foto)

Verschillende jobs

Plopsaland De Panne is op zoek naar allerlei mensen. "Het gaat van mensen die attracties bedienen, de bezoekers te woord staan aan het onthaal tot mensen die maaltijden helpen bereiden en zorgen dat het park netjes blijft. Jobstudenten, seizoenmedewerkers en flexi-jobbers kunnen altijd  solliciteren via de website van het park. Of ze kunnen zich elke werkdag tussen 10 en 16 uur aanmelden op de kantoren van Plopsa, vlak naast de ingang van Plopsaland De Panne, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek", klinkt het.

Bonussen tot 10.000 euro

Plopsaland De Panne is ook op zoek naar vaste medewerkers. "Wie bij Plopsa vast aan de slag gaat, maakt kans om al snel 1.000 tot 10.000 euro extra te krijgen", zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. "We stelden in het verleden al vast dat het systeem van de tekenpremie goed werkte. Nu veel mensen twijfelen voor een job in deze sector, willen we hen op die manier proberen te overtuigen."

Meest gelezen