De Tiense DJ Voltage staat achter de draaitafels in het vaccinatiecentrum.
Radio 2

Vaccinatiecentrum Tienen nodigt DJ's uit: "Jongeren een fijne beleving geven"

In het vaccinatiecentrum van Tienen zorgen lokale DJ's de komende drie vrijdagen voor de sfeer. Het is stilaan de beurt aan de jongeren om zich te laten vaccineren en de stad wil hen een zo fijn mogelijke beleving bezorgen.

"Supertof dat we op deze manier kunnen samenwerken en dat ik de mensen hier mag komen entertainen", vertelt DJ Voltage. Sinds deze week kunnen personen tussen 16 en 27 jaar zich ook registreren voor de reservelijst van QVAX om de vrije plaatsen op te vullen. "Ik mocht toevallig zelf een halfuur geleden mijn vaccin komen halen. Ik had me ingeschreven op de reservelijst en kreeg gisteren plots een uitnodiging. Nu draai ik zomerse plaatjes voor alle andere mensen die vandaag langskomen."

De komende drie vrijdagen spelen drie lokale artiesten telkens van 15 uur tot 17 uur een DJ-set in het vaccinatiecentrum van Tienen. Op 25 juni draait DJ BEATRO en op 2 juli is het de beurt aan DJ JØMEL. Mogelijk volgen er nadien nog meer acts tot het einde van de zomervakantie.

Meest gelezen