Radio 2

Bromfietser sterft bij dodehoekongeval in Harelbeke

In Harelbeke is vanmorgen een bromfietser om het leven gekomen bij een dodehoekongeval. Dat gebeurde rond 7.30 uur. De trucker stopte onmiddellijk en probeerde de man nog te helpen. De ziekenwagen en het MUG-team waren snel ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat. Het slachtoffer overleed op de plek van het ongeval. De bestuurder van de vrachtwagen is in shock.

In Harelbeke stierf een bromfietser na een aanrijding met een vrachtwagen. 

Een vrachtwagen kwam uit de Bavikhoofsestraat en sloeg rechts af. De bestuurder merkte niet dat op hetzelfde moment een bromfietser rechts van zijn truck opdoemde. De bestuurder van de bromfietser werd gegrepen en belandde onder de vrachtwagen. De trucker stopte onmiddellijk en probeerde de man nog te helpen. 

 Het parket van Kortrijk stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden van het drama te reconstrueren. Door het ongeval was er urenlang geen verkeer mogelijk tussen de rotondes aan de Bavikhoofsestraat en die van de Kuurnsestraat in Harelbeke.

Radio 2

Meest gelezen