Cramakamarky

Glamping langs de Leie: "Vandaag bouwen we onze tenten op"

Vandaag starten 3 jonge ondernemers met een glamping aan de Leie: Vlaskamp. Op 6 verschillende plaatsen in Oost- en West-Vlaanderen kun je binnenkort luxueus gaan kamperen op een plek waar je normaal gezien nooit komt. Met Vlaskamp voorzien we locaties voor elk wat wils, zegt Thijs Vandewalle van vzw tomato stories. "Je kan kiezen voor een boerderij, een tuin van een industriële erfgoedsite of een idyllisch plekje in Nevele."

Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus kun je de Leiestreek ontdekken via glamping. Ideaal voor wie houdt van de gezelligheid van kamperen, maar graag wat extra comfort heeft. "De tenten zijn groot en staan op een verhoogje. Je kan er zelfs perfect in rechtstaan", zegt Thijs Vandewalle. "Eigenlijk moet je alleen een verse onderbroek meedoen, want de bedden zijn opgemaakt en handdoeken zijn voorzien."

Beluister het gesprek met Thijs Vandewalle van Vlaskamp:

Meest gelezen