Dodelijk ongeval in Kasterlee: man botst tegen boom

In Kasterlee is vanmorgen een dodelijk verkeersongeval gebeurd op de Lichtaartsebaan. Een auto is aan de rechterkant van de weg tegen een boom gebotst. De bestuurder was op slag dood. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. 

Het ongeval gebeurde vanmorgen rond 6 uur op de Lichtaartsebaan (N123) in Kasterlee. Een auto, die van Lichtaart naar Kasterlee reed, botste op een boom aan de rechterkant van de weg. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse, maar voor de bestuurder kwam alle hulp te laat. De man van 47 uit Kasterlee overleed ter plaatse. 

De N123 is in beide richtingen versperd. De omstandigheden van het ongeval worden onderzocht. Er zijn geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

Gisteren gebeurden nog twee dodelijke verkeersongevallen in de provincie Antwerpen, in Mechelen en in Brasschaat.

Meest gelezen