Drenkeling in Kruibeke is 18-jarige uit Nederland, parket opent onderzoek en denkt aan criminele afrekening

Het parket Oost-Vlaanderen onderzoekt het verdachte overlijden van een Nederlandse jongeman van 18. Zijn lichaam werd afgelopen zaterdag in de Schelde gevonden in Bazel, bij Kruibeke. De man werd mogelijk het slachtoffer van een afrekening. 

In Bazel, bij Kruibeke, is afgelopen weekend het levenloze lichaam teruggevonden van een jongeman van 18. De familie van de dode gaf hem vorige week nog als vermist op. Het parket opent nu een onderzoek omdat het mogelijk om een verdacht overlijden gaat. De man komt uit Amsterdam, hoe hij in Bazel terecht is gekomen is nog onduidelijk. Het parket houdt er rekening mee dat de jongeman het slachtoffer kan zijn van een afrekening in het criminele mileu. 

Meest gelezen