Concert Songfestivalwinnaar Måneskin Lokerse Feesten op minder dan één minuut uitverkocht

Op minder dan één minuut waren de tickets voor het concert van de Italiaanse band Måneskin op de Lokerse Feesten al uitverkocht. De Songfestivalwinnaar treedt er deze zomer op en de tickets waren duidelijk gegeerd. Måneskin treedt voor de eerste keer in België op sinds de winst op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam.

Om een ticket voor het concert van Måneskin te bemachtigen moest je snel zijn vanmorgen. Het concert op de Lokerse Feesten op 5 augustus was op minder dan één minuut uitverkocht. Dat laat het festival weten via Facebook. De organisatie meldt ook dat je je nog kan inschrijven op de wachtlijst. 

Måneskin was al enorm populair in Italië toen ze deelnamen aan het Eurovisiesongfestival. Ook hier in België scoorden ze een hit met "Zitti e buoni". Ze staan al twee weken op nummer één van "De Afrekening" van Studio Brussel en ook in de MNM 50 doen ze het heel goed. De band zingt zowel in het Italiaans als in het Engels en werd al miljoenen keren gestreamd op Spotify.

Bekijk hieronder het optreden van Måneskin waarmee ze de overwinning op het Eurovisiesongfestival binnenhaalden en lees verder onder de video:

Videospeler inladen...

De Lokerse Feesten gaan dit jaar op een coronaveilige manier door begin augustus. Andere artiesten zoals Bart Peeters, Arsenal en Hooverphonic zullen ook op het festival te zien zijn. Het is uitzonderlijk dat de tickets zo snel verkocht worden, zeker nu je enkel met je bubbel van 4 personen mag gaan kijken. 

Meest gelezen