Jongeren uit Leuven en de Zennevallei kunnen snel vaccin krijgen als ze dat willen

Zowel in Leuven als in de Zennevallei kunnen jongeren, die dat willen, tussen 18 en 24 zich snel laten vaccineren tegen corona. Wie zich nu registreert, maakt grote kans om maandag al zijn prik te krijgen. Hij of zij krijgt dan het Johnson & Johnsonvaccin, waarvan één prik volstaat.

In Leuven zijn er zowat 1.000 Johnson & Johnsonvaccins beschikbaar. In Halle en Alsemberg samen zijn dat er ongeveer 600. De centra zijn daarom op zoek naar jongeren tussen 18 en 24 jaar, die zich vervroegd willen laten vaccineren met dat vaccin. 

Wie zich registreert via QVAX en het Johnson & Johnsonvaccin verkiest, maakt een grote kans om nu maandag de prik te  krijgen en volledig gevaccineerd te zijn voor de zomer. Dat is handig voor wie op vakantie wil vertrekken of een festival wil meepikken. 

Mensen tussen 18 en 41 jaar krijgen het vaccin van Johnson & Johnson enkel als ze daar expliciet de toestemming voor geven. 

Meest gelezen