Videospeler inladen...

Drie doden na steekpartij in Duitse stad Würzburg, de dader is opgepakt 

In Würzburg in het zuiden van Duitsland heeft een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij vielen drie doden en meerdere gewonden. Sommigen onder hen zijn zwaargewond. De dader is opgepakt en het gevaar is geweken, laat de politie weten. Over het motief is nog veel onduidelijkheid.

In Würzburg, in het zuiden van Duitsland, heeft een 24-jarige Somaliër verschillende mensen aangevallen met een mes. Er vielen zeker drie doden en meerdere gewonden, bevestigt de politie. Sommigen onder hen zijn zwaargewond. Op dit moment is het gevaar in de stad geweken.

Bekijk hieronder de beelden van het incident en lees daarna verder:

Videospeler inladen...

"De dader werd overweldigd nadat de politie een vuurwapen had ingezet", aldus de lokale politie op Twitter. De man werd geraakt door een politiekogel, maar is niet in levensgevaar. De dader werd aangehouden. Zijn motief is nog onduidelijk. 

Meest gelezen