Auto rijdt in woning in Mol: huis onbewoonbaar, twee mensen gewond

In Mol is een auto in een woning gereden. Dat gebeurde na een frontale botsing tussen 2 auto's. De woning moest worden gestut en is onbewoonbaar. Twee personen raakten lichtgewond.

Aan de Kiezelweg in Mol, vlakbij de provinciegrens met Limburg, zijn zaterdagavond twee auto's frontaal op elkaar gereden.  Het ongeval gebeurde rond 22 uur.  Eén van de auto's was nog maar net de parking van een restaurant afgereden, toen een tegenligger frontaal op de auto botste.  

De klap was zo hevig dat beide voertuigen werden weggeslingerd en tot stilstand kwamen op de oprit van een woning.  Eén van de auto's botste tegen de gevel van het huis en veroorzaakte veel schade.  Er zit  een groot gat in de voorgevel van de woning.

In elk van de twee auto's raakte één inzittende lichtgewond.  Ze werden allebei voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. 

De brandweer heeft de woning gestut.  Het huis is tijdelijk onbewoonbaar.  Op het ogenblik van het ongeval was de bewoner van de getroffen woning niet thuis.  Een tijd geleden raakte ook de gevel van het huis van de buren zwaar beschadigd toen er een auto tegen botste bij een ongeval.

Meest gelezen