Dodelijk arbeidsongeval op werf in Borgerhout

In Borgerhout is vanmiddag een arbeider om het leven gekomen op een werf aan een complex van het Zorgbedrijf Antwerpen. Die is gelegen aan de Lodewijk Van Berckenlaan. De man van 32 voerde werken uit met een slijpschijf. Er komt een onderzoek naar de omstandigheden van het dodelijk arbeidsongeval.
 

De arbeider was bezig met een slijpschijf en liep bij de werken ernstige verwondingen op. Er is nog geprobeerd om het slachtoffer ter plaatse te reanimeren maar hulp kon niet meer baten. Het gaat om een werf aan 'Gitschotelhof', een complex met een woonzorgcentrum en serviceflats.  Wat er precies is misgelopen, wordt verder onderzocht. Het gerechtelijk labo zal ter plaatse komen. Het onderzoek wordt verder gevoerd door de arbeidsauditeur.
 

Meest gelezen