(c) Copyright 2018, dpa (www.dpa.de). Alle Rechte vorbehalten

Dua Lipa zingt extra concert in het Sportpaleis, maar stelt tour uit naar volgend jaar

De Europese concerten van zangeres Dua Lipa worden opnieuw uitgesteld naar volgend jaar. Dat maakte de superster bekend op haar twitterpagina. Het goede nieuws is dat er een nieuwe datum bijkomt. Naast 6 mei zal Dua Lipa ook 7 mei in Antwerpen te zien zijn. 

De Brits-Albanese zangeres Dua Lipa trad normaal gezien vorig jaar op in het Sportpaleis met de "Future nostalgia" tour. Door corona werd het concert twee keer uitgesteld naar 4 februari en 1 oktober 2021. Nu gaat het optreden door op 6 mei 2022. 

Maar er is ook goed nieuws. Dua Lipa voegt een aantal data toe aan haar concertenreeks. Zij die nog geen tickets hebben kunnen bemachtigen voor 6 mei kunnen ook tickets kopen voor 7 mei. De zangeres zal dus twee keer in het Sportpaleis te zien zijn. De ticketverkoop gaat volgens de zangeres deze week van start.

Lees hieronder de aankondiging van Dua Lipa op Twitter en lees verder onder de tweet: 

Dua Lipa werd in ons land vijf jaar geleden vooral bekend met het nummer "Be the one". Haar andere grote hits van de voorbije jaren waren "New rules", "One kiss" en "Don't start now". Onlangs vertelde ze nog openhartig over haar schooltijd en nieuwe hit bij Marathonradio op MNM. 

Bekijk hieronder het openhartige interview met Dua Lipa en Dorianne:

Videospeler inladen...

Meest gelezen