MIVB

Nachtbussen van de MIVB rijden weer na onderbreking van meer dan een jaar

Voor het eerst sinds maart 2020 rijden de nachtbussen van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB weer uit. Vanaf vrijdag 2 juli kunnen feestvierders op vrijdag- en zaterdagavond weer veilig thuis raken. Op elf buslijnen worden dan nachtbussen ingezet.

De Noctis-nacht bussen van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB rijden weer uit vanaf vrijdag 2 juli.  In maart 2020 werden de nachtbussen opgeschort wegens de corona-pandemie.  Maar vanaf dit weekend kan iedereen die een avondje op stap wil in Brussel, op vrijdag- en zaterdagavond weer een beroep doen op de nachtbussen van de MIVB.  

Elf buslijnen rijden elk half uur van middernacht tot 3 uur om de reizigers weer veilig op hun bestemming te brengen.  Nu de horeca weer open mag blijven tot 1 uur ' s nachts, is het inzetten van deze bussen weer zinvol, zegt de MIVB.  Meer details vind je op de website en de app van de MIVB.

Meest gelezen