Taxichauffeur in Gent verstopt cocaïne in...taxilampje op dak auto

Een taxichauffeur in Gent dacht de politie te slim af te zijn door z'n cocaïne op een wel heel speciale plek te verstoppen. Maar tijdens een drugscontrole in de parking van het station Gent-Sint-Pieters trof de politie zaterdagavond 12 gram cocaïne aan in... het taxilampje bovenop de wagen.

Inspecteurs van de Gentse Flikken hebben zaterdagavond 12 gram cocaïne aangetroffen in de lamp van een taxi. Dat gebeurde aan de kiss-and-ridezone aan het Sint-Pietersstation. De straatwaarde van het witte goedje is ongeveer 600 euro. De bestuurder werd meegenomen voor verhoor, maar is ondertussen terug op vrije voeten. Het parket van Oost-Vlaanderen zal het incident verder onderzoeken.

De taxichauffeur liep tegen de lamp bij een zogenoemde S.T.R.O.P.-actie. Dat zijn acties die specifiek zijn gericht op overlast en straatcriminaliteit. Daarbij horen ook controles met drughonden in de parkings van de treinstations. 

kasto80

Meest gelezen