Vaccinatiecentrum Mechelen en Sint-Katelijne-Waver nodigt woensdag alle 18-plussers uit die nog geen vaccin hebben gekregen

Het vaccinatiecentrum in Mechelen en Sint-Katelijne-Waver nodigt woensdag alle 18-plussers uit die nog geen vaccin hebben gekregen. Het centrum heeft 900 Johnson & Johnson vaccins op overschot. Ook mensen die een afspraak voor een latere datum hebben, zijn welkom.

Het vaccinatiecentrum in Mechelen en Sint-Katelijne-Waver kreeg vorige week een extra lading Johnson & Johnson vaccins. 900 daarvan werden nog niet toegewezen en zullen komende woensdag gebruikt worden. Het vaccinatiecentrum roept daarom alle 18-plussers uit Mechelen en Sint-Katelijne-Waver die nog niet gevaccineerd zijn op om zich voor de prikdag op 30 juni aan te melden. Ook mensen die een afspraak voor een latere datum hebben, zijn welkom. Het centrum annuleert dan je andere afspraak.

Bij ons krijg je één vaccin en je bent klaar voor je zomer

Jan Simons van het vaccinatiecentrum Mechelen - Sint-Katelijne-Waver

"Er zijn heel veel jongeren in Mechelen en Sint-Katelijne-Waver die nog geen vaccin gekregen hebben en wij hebben nog een heleboel Johnson & Johnson vaccins ontvangen. Wij willen jongeren dus uitnodigen "voor je zomer begint, krijg je van ons één vaccin en je bent klaar voor je zomer. Je kan op kamp, naar Werchter... " "zegt, Jan Simons van het vaccinatiecentrum. Je moet je wel op voorhand registreren, dat kan hier.

Meest gelezen