Cannabisplantage ontmanteld in Bavikhove

In Bavikhove, bij Harelbeke, zijn de politie en de civiele bescherming gisteren de hele dag in de weer geweest om een cannabisplantage te ontmantelen. De plantjes stonden in een loods achter een huis in de Vierkeerstraat. 2 broers die het huis huurden, zijn opgepakt. 

Vroeg in de ochtend zijn de politie en het gerecht gisteren binnengevallen in een loods aan de Vierkeerstraat in Bavikhove. Ze vonden er een professioneel ingerichte cannabisplantage, met apparatuur voor verlichting, verwarming en bewatering. Er stonden ook plantjes, maar hoeveel is niet duidelijk. Ze werden ter plekke vernietigd met een verhakselaar. 

De loods en het huis dat er voor staat, werden sinds een jaar gehuurd door 2 broers. Kort nadat ze er zijn ingetrokken al zouden ze de loods geïsoleerd en verbouwd hebben volgens buren. Ze zijn allebei opgepakt en zullen verhoord worden. 

Meest gelezen