Jongeman urenlang mishandeld op appartement in Roeselare

In Roeselare is een jongeman urenlang geslagen en mishandeld in een appartement. Er zijn 3 verdachten aangehouden en die blijven minstens nog een maand in de cel. Eén van hen stond na eerdere veroordelingen al onder toezicht van het gerecht.

De feiten dateren van bijna 2 weken geleden, maar raakten nu pas bekend.  Eén van de verdachten, een vrouw van 36, bekende dat ze de jongeman een lesje wou leren nadat hij geprobeerd had om haar opzettelijk aan te rijden. Ze sloot hem op in haar appartement en sloeg en schopte hem urenlang samen met 2 vrienden. Ze duwden zijn hoofd ook in het toilet, plasten op hem en hielden hem de hele nacht gegijzeld. De dag erna lieten ze hem vrij en stapte hij naar de politie.

Zowel de 3 daders als het slachtoffer komen uit een marginaal milieu. Eén van de verdachten liep onlangs zelfs nog een voorwaardelijke celstraf op nadat hij een winkelbediende, die hem betrapt had op diefstal, bedreigde. Het nieuwe misdrijf maakt de kans groot dat hij die straf nu effectief zal moeten uitzitten.

Meest gelezen