Zulte-Waregem trakteert supporters op taart

Voetbalclub SV Zulte-Waregem viert vandaag z'n 20ste verjaardag. De club wil daarom al haar trouwe supporters trakteren op een stukje Esseveegebak. Dat mogen ze vanaf vandaag, op vertoon van hun abonnement, gaan ophalen bij hun lokale bakker. 

SV Zulte Waregem blaast vandaag 20 kaarsjes uit. De fusieclub werd 20 jaar geleden opgericht en dat willen ze niet zomaar voorbij laten gaan. Om hun supporters te bedanken kunnen ze vanaf vandaag tot en met zondag vier juli een gratis stukje taart ophalen bij één van de lokale bakkers. Er is wel één voorwaarde: het moeten abonnementhouders zijn. 

"Wie zijn abonnement van dit jaar toont, krijgt een gratis gebakje", zegt bakker Jan Meheus uit Zulte. De bakker is één van de twee Zultse bakkers die mee gebakjes uitdeelt, de andere bakkers komen van over de provinciegrens, in Waregem. " Ik koos voor tompoesjes in de kleuren van Essevee, afgewerkt met een chocolaatje van Zulte Waregem" zegt bakker Jan.  "Het Is de eerste keer dat ik dit doe, hoeveel respons er gaat komen is nog afwachten."

 

Meest gelezen