Bart Kerckhoven

Rommelmarkt in Huizingen gaat weer door

De jaarlijkse rommelmarkt in Huizingen gaat weer door. Door de coronacrisis kon dat vorig jaar niet. Het bestuur zal het nodige doen om alles coronaproof te organiseren.

Op 15 augustus zijn bezoekers terug welkom op een van de grootste rommelmarkten van Vlaams-Brabant. Dat komt goed uit, want vanaf 13 augustus mogen grote evenementen in open lucht met 5.000 deelnemers plaatsvinden.  

Het bestuur zal bekijken hoe het de coronaregels kan volgen. Maatregelen zoals eenrichtingsverkeer, wat moeilijk vol te houden is op een rommelmarkt, gelden dan niet meer. Het mondmasker blijft verplicht of aangeraden, afhankelijk van de toestand. Er zullen ook extra toiletten op het terrein geplaatst worden. De optredens die normaal georganiseerd worden, zullen dit jaar niet plaatsvinden. 

Meest gelezen