Zanger Luc Teeuwen mocht het publiek opnieuw verwelkomen.
Radio 2

De Kaasboerin in Mol-Postel heropent ondanks geruchten over faillissement: "Voor onze klanten is dit een tweede thuis"

Het afgelopen weekend is De Kaasboerin in Mol-Postel opnieuw opengegaan, een horecazaak die populair is bij veel senioren in heel Vlaanderen. Een tijd geleden deden geruchten de ronde dat de Kaasboerin failliet was gegaan, maar dat klopt dus niet. Heel wat trouwe fans waren opgelucht met de heropening. "Het was een donderslag bij heldere hemel. Ik ben heel blij dat ik kan terugkomen naar mijn tweede thuis." 

Voor trouwe fans van De Kaasboerin in Mol-Postel was het een feestelijk weekend, want hun vaste stek ging weer open. Zanger Luc Van Meeuwen mocht het publiek na een lange tijd weer welkom heten. "Er zitten altijd leuke mensen in de zaal en het is hier altijd een groot feest. De Kaasboerin leeft! Ik kom hier altijd met veel zin naartoe", vertelt hij aan Radio 2 Antwerpen.

De Kaasboerin failliet?

Een tijd geleden deed het gerucht nog de ronde dat de Kaasboerin failliet zou zijn, maar dat klopt dus niet. "Toen ik dat gerucht hoorde, stond mijn hart eventjes stil. Ik dacht: dat kan niet. Daarna kwam gelukkig het nieuws dat de Kaasboerin weer open ging. Dat was een enorme opluchting", vertelt Marjan Berger. 

Ook Marie-Jeanne uit Balen was geschrokken toen ze hoorde dat de zaak failliet zou zijn. "De familiale sfeer is hier uniek. Ik kom hier met mijn kleindochter naar de speeltuin of met mijn vriendinnen een cava drinken. Beginnende artiesten krijgen hier ook kansen."

We gaan er opnieuw tegen aan, zolang we nog kunnen

Uitbater Rik Wijnants

Uitbater Rik Wijnants had al heel wat telefoontjes gekregen van bezorgde klanten. "Die mensen hebben we kunnen geruststellen en uiteindelijk is alles goed gekomen. Ik heb vanmorgen al veel berichtjes en steunbetuigingen gekregen, dat doet deugd. We gaan er tegen aan zolang we nog kunnen", zegt hij. 

Tweede thuis

"Onze klanten zijn heel blij zijn dat ze terug naar hier kunnen komen", gaat Wijnants verder. "Er komen ook veel mensen die weinig familie hebben of hun partner verloren hebben. Voor hen is dit een tweede thuis, de mensen zijn hier altijd gelukkig. En als de mensen gelukkig zijn, dan zijn wij dat ook." 

Meest gelezen