Radio 2

E40 afgesloten door ongeval met vrachtwagen en auto

De E40 ter hoogte van Veurne en Oostduinkerke is in beide richtingen afgesloten na een botsing tussen een auto en een vrachtwagen. Er vielen geen gewonden, maar er is wel veel schade. De auto ging overkop en de vrachtwagen kantelde en belandde dwars over de middenberm. 

Wie op de E40 tussen Veurne en Oostduinkerke in de richting van Jabbeke rijdt, moet ongeveer een halfuur aanschuiven. Daar botsten om 15.30 uur een vrachtwagen en een auto tegen elkaar. De auto ging overkop en de vrachtwagen belandde op zijn zij over de middenberm. Ook een deel van de lading, een vracht zand, kwam op de weg terecht. 

Het kan nog enkele uren voor de snelweg helemaal vrij is. De brandweer, snelwegpolitie en een ambulance zijn ter plaatse, maar voorlopig zijn er geen gewonden gemeld. 

Radio 2

Meest gelezen